Revisor og bogholderi samt rådgivning i samme hus – det er gjort nemt for dig

Det er gjort nemt for alle små og mellemstore virksomheder, når det kommer til revision, bogholderi, regnskab og rådgivning. Det er samlet i en virksomhed, så det bliver nemmere. Det kan have stor betydning for en virksomhed at tilkøbe bl.a. revisor hjælp og bogholderi til virksomheden. Faktisk kan det overordnet have stor betydning for det færdige salgstal, da bogholderen hjælper med at holder styr på regninger og indkomne betalinger i løbet af året. Revisoren kan hjælpe med at gennemtjekke det hele ved årets udløb, så man f.eks. ikke ved årets udløb har mistet 20.000-30.000 kr. på manglende betalinger. Hvis du er interesseret i at tilkøbe revision, regnskab, bogholderi og rådgivning et og samme sted, så se mere her.

Regnskab og revision

Når der skal føres regnskab i et firma, skal regnskabet levet til Årsregnskabsloven og de gældende regnskabsstandarder. Det er derfor væsentligt at tilkøbe regnskab og revision, der altid lever op til årsregnskabsloven og til gældende regnskabsstandarder. Når man tilkøber regnskab og revision, kan man få opstillet årsregnskaber, få sparring på de tal, man har, så I kan bruge de som styringsværktøj fremadrettet. Regnskabet kan laves årligt, men det kan også laves løbende. Ved at lave det løbende, får I som virksomhed et andet overblik over virksomhedens økonomi, og dermed bedre mulighed for en god budgetopfølgning.

Bogholderi

Bogholderi er en stor administrativ opgave, som kan give de fleste sved på panden. Hvis man selv har en ansat til bogholderiet, kan det medføre udfordringer. Forestil dig f.eks. at den medarbejder, du har haft ansat til bogholderiet i mange år bliver sygemeldt, eller vælger at sige sit job op? Det kan tage langt tid, før du får en medarbejder igen, der kan gøre det ordentligt, og som kan gøre det indenfor en rimelig til. Ved at tilkøbe bogholderi ved et eksternt firma sikrer du dig, at bogholderiet altid er af fin og professionel kvalitet. Bogholderi indbefatter f.eks. momsregnskab, Årsregnskab, Periodebalancer til banken, budgetopfølgning, Debitor/kreditor-opfølgning, lønadministration, lønsum, økonomisystem og at sende regninger til betaling.

Rådgivning

Skal I begynde at omstrukturere eller starte ny virksomhed? Det kan klart anbefales at få noget professionelt rådgivning. Ved opstart af virksomhed, er der f.eks. mange regler, man skal holde styr på. I kan blive hjulpet til at komme rigtigt i gang. Ved omstrukturering kan I få hjælp til at overskue, hvad der f.eks. er råd til.